Cine ia decizia finala in ceea ce priveste tipul de extensii de gene? Clienta sau tehnicianul?

Se spune că în orice domeniu „clientul nostru este stăpânul nostru”. Ei bine, în ceea ce privește aplicarea extensiilor de gene fir cu fir această vorbă din popor nu este tocmai adevărată. Un tehnician profesionist va știi întotdeauna cum să îmbine dorințele clientei cu ceea ce este corect din punct de vedere al procesului de aplicare.
curs geneSpre exemplu, să spunem că o clientă care are niște gene naturale extrem de scurte și de subțiri dorește să-i fie aplicate extensii de gene 6D-12D. Bineînțeles că acest lucru este posibil, însă riscul ca genele sale naturale să se deterioreze este foarte mare.

Tehnicianul trebuie să studieze foarte bine genele naturale ale clientei și să o facă să înțeleagă că ceea ce își dorește nu este întotdeauna și ceea ce este mai bun din punct de vedere al sănătății genelor natuale. Astfel, lash artist-ul ar trebui să-i explice că având în vedere modul în care arată genele naturale ale clientei crește riscul ca acestea să fie deteriorate dacă vor fi aplicate niște extensii atât de dese și de grele.
În cazul în care tehnicianul nu-i expune clientei aceste informații, în timp clienta îi va repoșa acestuia că nu a atenționat-o, învinuindu-l și nemaiapelând la serviciile sale.
Așadar, dorințele clientei trebuie să se întâlnească la mijloc cu o procedură corectă care nu va deteriora sănătatea genelor naturale ale clientei. Un tehnician care ajută clienta să înțeleagă acest lucru va fi un tehnician apreciat și perceput ca un adevărat profesionist.
Dacă și tu vrei să fii un astfel de tehnician, înscrie-te chiar acum la cursul online extensii gene susținut de trainerul Paula Lupu. Alege să investești în tine și în parcursul tău profesional!

Comments are closed.